استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم اینک یک هزارو ۵۰۰ تخت بیمارستانی وجود دارد و حدود ۵۰۰ تخت بیمارستانی دیگر آماده است، گفت: امسال با افزوده شدن این ۵۰۰ تختخواب تحول بزرگی در حوزه بهداشت و درمان استان رخ میدهد.
به نقل از عرفان نیوز – احمدعلی موهبتی شامگاه یکشنبه در حاشیه بازدید از طرح تکمیلی بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حوزه بهداشت و درمان یکی از مجموعه اقدامات متفاوت این دولت با سایر اقدامات است بطوریکه توجه به زیرساختهای این حوزه، اتفاقات بزرگی را برای استان رقم زده است.
وی با بیان اینکه اگر این اتفاقات در حوزه بهداشت و درمان نمیافتاد امروز با توجه به شیوع ویروس کرونا مشکلات عدیدهای را در کشور شاهد بودیم افزود: با فراهم شدن نگاه و توجه دولت یازدهم و دوازدهم اثر بخشی مفیدی برای این نیاز جامعه در بخش بهداشت و درمان انجام شد که بخشی از این مهم به نتیجه رسیده و بخشی دیگر از آن باقیمانده است.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از ۵۰۰ تختخواب یادشده تعدادی برای بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی سراوان و تعدادی نیز در بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی تکمیلی امیرالمومنین( ع) مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی خاطرنشان کرد: زیرساختهای مجموعه دانشگاهی سیستان و بلوچستان جزو شاخصهای مهم این استان است و در مجموع میتوان گفت در دانشگاههای زیرمجموعه وزارت علوم و علوم پزشکی از نظر استاد، فضا و دانشجو از میانگین کشور فراتر رفتهایم.
موهبتی با اشاره به اینکه سه بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی که توسط دکتر هاشمی وزیر سابق بهداشت و درمان کلنگزنی شد نیز در حوزه بهداشت و درمان سیستان و بلوچستان موثر خواهد بود که متاسفانه از برنامه زمانبندی خود به جهت شرایط کرونا عقب مانده است گفت: در اعتبارات ۱۴۰۰ پیشبینیهای لازم برای اجرایی شدن و اتمام این بیمارستانها صورت خواهد گرفت.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: با وجود تلاش های انجام شده در این بخش فاصله این استان در حوزه بیمارستانها با استانداردهای تعریف شده برای تختهای بیمارستانی زیاد است بطوریکه استاندارد تعریف شده به ازای هر یکهزار نفر ۲.۵ تخت بیمارستانی است در حالی که ما هنوز به مرز ۱.۵ نیز نرسیدهایم.
وی با بیان اینکه در سه سال آینده امیدواریم به شاخصههای تختهای بیمارستانی نزدیک شویم اظهارداشت: در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۶ هزار دانشجو مشغول تحصیلاند و حدود ۱۲ رشته تخصصی و یک رشته فوق تخصصی فعال است.
استاندارسیستان و بلوچستان با اشاره به برخی مزیت های خاص استان بیان کرد: در سند آمایش به مزیتهای استان توجه ویژه شده که براساس این سند در سال گذشته در کمتر از فاصله زمانی ۶ ماهه ۲ مرز رسمی راهاندازی شد و برای سال ۱۴۰۰ نیز راهاندازی ۲ مرز گمشاد در سیستان و مرز کوهک در سراوان در نظر گرفته شده است.